Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Földrengés Horvátország : GALÉRIA: Földrengés volt Zágrábban | Új Szó | A szlovákiai magyar napilap és hírportál

Földrengés Horvátország : GALÉRIA: Földrengés volt Zágrábban | Új Szó | A szlovákiai magyar napilap és hírportál. A földrengés epicentrumának közelében több épület is összedőlt, többen megsérülhettek. Házak dőltek össze a hetes erősségű talajmozgásban, amelyet még athénban is lehetett érezni. Törmelékek sziszekben, miután földrengés volt horvátország középső részén.forrás: A földmozgás epicentruma 12 kilométerre volt sziszektől (sisak) és 51 kilométerre zágrábtól. Újabb, a hétfőinél erősebb földrengés volt horvátországban kedden, déli 12 óra után nem sokkal.

Az ország egyes részein nincs áramszolgáltatás, nem működik a telefon és az internet. Újabb, a hétfőinél erősebb földrengés volt horvátországban kedden, déli 12 óra után nem sokkal. Olvasóink jelzése szerint budapest számos kerületében és vidéken is érezhető volt a földmozgás. A földrengés epicentruma 12 kilométerre volt sziszektől (sisak) és 51 kilométerre zágrábtól, mintegy 5. Házak dőltek össze a hetes erősségű talajmozgásban, amelyet még athénban is lehetett érezni.

Segélyszállítmányt indított a katasztrófavédelem a földrengés sújtotta Horvátországba | hirado.hu
Segélyszállítmányt indított a katasztrófavédelem a földrengés sújtotta Horvátországba | hirado.hu from hirado.hu
Kedden újabb, talán még erősebb földrengés rázta fel a térséget.annyit sikerült kideríteni, hogy az ország jó részén érezni lehetett a rengést. Újabb, a hétfőinél erősebb földrengés volt horvátországban kedden, déli 12 óra után nem sokkal. A földrengések általában a földkéregben felgyülemlett energia felszabadulásakor keletkező lökéshullámok. Andrej plenkovic horvát kormányfő elindult a helyszínre. Videók és képek a földrengés által erősen érintett térségből. A földrengés epicentrumának közelében több épület is összedőlt, többen megsérülhettek. Andrej plenkovic horvát kormányfő elindult a helyszínre. A földrengés epicentruma 12 kilométerre volt sziszektől (sisak) és 51 kilométerre zágrábtól.

Az ország egyes részein nincs áramszolgáltatás, nem működik a telefon és az internet.

A földrengés a földfelszín egy darabjának hirtelen bekövetkező és néha katasztrofális következményekkel járó mozgása. Erős földrengés rázta meg horvátországot. Kedden újabb, talán még erősebb földrengés rázta fel a térséget.annyit sikerült kideríteni, hogy az ország jó részén érezni lehetett a rengést. A földrengés epicentruma 12 kilométerre volt sziszektől (sisak) és 51 kilométerre zágrábtól. A központ ismét horvátország volt, ahol súlyosak a károk, de nálunk is az ország nagy. Brutális erejű földrengés volt törökországban, többen meghaltak. Andrej plenkovic horvát miniszterelnök a helyszínen nézte meg a pusztítást. Andrej plenkovic horvát kormányfő elindult a helyszínre. Videók és képek a földrengés által erősen érintett térségből. A horvát fővárosban folyamatosan érkeznek a bejelentések a földrengés okozta károkról, a hatóságok arra. A gyönyörű türkizkék adria és a. Horvátország a legnépszerűbb uticél a magyarok körében. Andrej plenkovic horvát kormányfő elindult a helyszínre.

Kedden újabb, talán még erősebb földrengés rázta fel a térséget.annyit sikerült kideríteni, hogy az ország jó részén érezni lehetett a rengést. A rengés epicentruma zágrábtól körülbelül 42 kilométerre délkeletre, a magyar országhatártól közelítőleg 100 kilométerre volt. Andrej plenkovic horvát kormányfő elindult a helyszínre. A gyönyörű türkizkék adria és a. Andrej plenkovic horvát kormányfő elindult a helyszínre.

Földrengés okozott pánikot a horvát tengerparton | Érdekes Világ
Földrengés okozott pánikot a horvát tengerparton | Érdekes Világ from www.erdekesvilag.hu
A horvát fővárosban folyamatosan érkeznek a bejelentések a földrengés okozta károkról, a hatóságok arra. A földrengés epicentruma 12 kilométerre volt sziszektől (sisak) és 51 kilométerre zágrábtól, mintegy 5. A földmozgás epicentruma 12 kilométerre volt sziszektől (sisak) és 51 kilométerre zágrábtól. Andrej plenkovic horvát miniszterelnök a helyszínen nézte meg a pusztítást. Erős földrengés rázta meg horvátországot. Horvátország a legnépszerűbb uticél a magyarok körében. Andrej plenkovic horvát kormányfő elindult a helyszínre. A földrengést több helyen észlelték magyarországon is.

Erős földrengés rázta meg horvátországot.

A központ ismét horvátország volt, ahol súlyosak a károk, de nálunk is az ország nagy. A földrengés a földfelszín egy darabjának hirtelen bekövetkező és néha katasztrofális következményekkel járó mozgása. A rengés epicentruma zágrábtól körülbelül 42 kilométerre délkeletre, a magyar országhatártól közelítőleg 100 kilométerre volt. A földmozgás epicentruma 12 kilométerre volt sziszektől (sisak) és 51 kilométerre zágrábtól. A gyönyörű türkizkék adria és a. A földrengések általában a földkéregben felgyülemlett energia felszabadulásakor keletkező lökéshullámok. Olvasóink jelzése szerint budapest számos kerületében és vidéken is érezhető volt a földmozgás. Andrej plenkovic horvát kormányfő elindult a helyszínre. Erős földrengés rázta meg horvátországot. Horvátország a legnépszerűbb uticél a magyarok körében. Andrej plenkovic horvát kormányfő elindult a helyszínre. Olcsó horvátországi apartmanok, horvát szállások és last minute utak. A horvát fővárosban folyamatosan érkeznek a bejelentések a földrengés okozta károkról, a hatóságok arra.

A földrengés epicentruma 12 kilométerre volt sziszektől (sisak) és 51 kilométerre zágrábtól, mintegy 5. Újabb, a hétfőinél erősebb földrengés volt horvátországban kedden, déli 12 óra után nem sokkal. Videók és képek a földrengés által erősen érintett térségből. Az ország egyes részein nincs áramszolgáltatás, nem működik a telefon és az internet. A rengés epicentruma zágrábtól körülbelül 42 kilométerre délkeletre, a magyar országhatártól közelítőleg 100 kilométerre volt.

Képek a horvátországi földrengés pusztításáról | 24.hu
Képek a horvátországi földrengés pusztításáról | 24.hu from 24.p3k.hu
Horvátország a legnépszerűbb uticél a magyarok körében. A földrengést több helyen észlelték magyarországon is. A földrengések általában a földkéregben felgyülemlett energia felszabadulásakor keletkező lökéshullámok. Andrej plenkovic horvát kormányfő elindult a helyszínre. A földmozgás epicentruma 12 kilométerre volt sziszektől (sisak) és 51 kilométerre zágrábtól. Újabb, a hétfőinél erősebb földrengés volt horvátországban kedden, déli 12 óra után nem sokkal. Olcsó horvátországi apartmanok, horvát szállások és last minute utak. Andrej plenkovic horvát miniszterelnök a helyszínen nézte meg a pusztítást.

Andrej plenkovic horvát kormányfő elindult a helyszínre.

A horvát fővárosban folyamatosan érkeznek a bejelentések a földrengés okozta károkról, a hatóságok arra. A központ ismét horvátország volt, ahol súlyosak a károk, de nálunk is az ország nagy. Horvátország a legnépszerűbb uticél a magyarok körében. A földmozgás epicentruma 12 kilométerre volt sziszektől (sisak) és 51 kilométerre zágrábtól. Házak dőltek össze a hetes erősségű talajmozgásban, amelyet még athénban is lehetett érezni. Andrej plenkovic horvát kormányfő elindult a helyszínre. A rengés epicentruma zágrábtól körülbelül 42 kilométerre délkeletre, a magyar országhatártól közelítőleg 100 kilométerre volt. Újabb, a hétfőinél erősebb földrengés volt horvátországban kedden, déli 12 óra után nem sokkal. A gyönyörű türkizkék adria és a. Andrej plenkovic horvát miniszterelnök a helyszínen nézte meg a pusztítást. Törmelékek sziszekben, miután földrengés volt horvátország középső részén.forrás: A földrengések általában a földkéregben felgyülemlett energia felszabadulásakor keletkező lökéshullámok. A földrengés epicentruma 12 kilométerre volt sziszektől (sisak) és 51 kilométerre zágrábtól.

Post a Comment for "Földrengés Horvátország : GALÉRIA: Földrengés volt Zágrábban | Új Szó | A szlovákiai magyar napilap és hírportál"